POLLESTAD TIL EM FINALE

POLLESTAD TIL EM FINALE

Mathias Pollestad fra Jæren ble nummer fem i kvalifiseringsrunden til EM for førere under 19 år. For andre året på rad skal han dermed delta i finalen i mesterskapet, som i år går av stabelen i Nagyhalasz i Ungarn 17.09.22. I fjor ble han nummer 11 i finalen, en plassering han håper på å forbedre i år.

Pollestad åpnet kvalifiseringsrunden med tre andreplasser i sine tre første heat, før han slo til og vant det fjerde heatet. Deretter avsluttet han dagen med nok en andreplass i siste heat, og endte på 11 poeng totalt noe som holdt til femteplass og den siste kvalifiseringsplassen til finalen. 

Stevnet i Vetlanda var også titulert som Nordisk Mesterskap, og siden den svenske hjemmeførereren Casper Henriksson var utilnærmelig med maksimale 15 poeng, ble han i tillegg til å sikre seg en plass i U-19 finalen også kåret til årets Nordiske Mester for U-19 førere.

Også danskene William Drejer, Jesper Knudsen og Nicolai Heiselberg kvalifiserte seg til finalen sammen med nevnte Henriksson og Pollestad.


Kilde: Mathias Pollestad Racing

Bilde: Mathias Pollestad Racing

nsl---hvit-100px.png
snm---hvit-100px.png
snp---hvit-100px.png
snl---hvit-100px.png

nsl---hvit-100px.png
snm---hvit-100px.png
Image
Image
Image
© 2008 - 2023 SpeedwayNorge no. En del av Speedway Consult AS.