NORSK SPEEDWAY LIGA RUNDE 5 PÅ LØRDAG

NORSK SPEEDWAY LIGA RUNDE 5 PÅ LØRDAG
Lørdag kl. 13:15 starter Norsk Speedway Liga runde 5 på Oslo Motosportklubb sin Lunner Speedwaybane rett nord for Oslo. Hvilke lag og hvilke kjørere det er i lagene ser du i heatskjemaet under.  

Seriøs test av nytt resultatsystem
Ikke siden 2011 har norsk speedway hatt et online resultatsystem. Fra 2008 til 2011 lå resultatsystemet på Oslo Motorsportklubb sin hjemmeside, men Oslo MSK la ned nettstedet og dermed forsvant hele systemet og Norge gikk over til papirversjon igjen. 

2023 | Norsk Speedway Liga runde 5 resultater

Lørdag testes ut det nye resultatsystemet for Norge i regi av SpeedwayNorge.no i samarbeid meg Norges Motorsportforbund (NMF) Track Racing komite. 

DONER VIA VIPPS TIL SPEEDWAY NORGE

Image

- Vi har jobbet med dette i lang tid. Det vi har nå ser bra ut og solid ut. Det er et enkelt system, men stabilt og brukervennlig system vi har laget. Vi testet versjon 1 av systemet under EM U19 på Elgane Motorstadion. Vi har også testet det under ulike matcher mens vi ser det på TV. Dette for å luke ut feil. Vi har til og med fått folk uten noen datakunnskaper til å fylle inn heat for heat og det har gått strålende. Testen på lørdag er den første fra et dommertårn, så vi er veldig spente på konklusjonen. Det fortsatt en lang prosess, men vi jobber nå tett med NMF sentralt og Track Racing komiteen med å få systemet godkjent og inn i Spesial Reglementet for Speedway og klart til bruk for alle klubber fra 2024. Vi er svært takknemlige for at dommer Henning Sveen lar oss få denne tilgangen til dommertårnet på Lunner Speedwaybane under Norsk Speedway Liga runde 5 på lørdag, sier Speedway Norge redaktør Stein Waalen. 
Image
Skjermdump: SpeedwayNorge.no sitt nye resultatsystem for Norsk Speedway Liga.
PC- og mobilversjon tilgjengelig
Resultatsystemet har både en PCversjon og en mobilversjon. Mobilversjonen er veldig forenklet, fordi vi har veldig liten plass tilgjengelig. 

- Vi ser på flere ulike løsninger når det kommer til mobilversjonen, men dette er hva vi ladet på nå i førsteomgang. Det viktigste er at resultatene er rette og at publikum finner tilbake til sporten vår, avslutter utvikler Henrik Bauer Hansen.

OFFISIELLE SPEEDWAY NORGE SOSIALEMEDIER
Facebook side - @speedwaynorge
Facebook gruppe - @groups/speedwaynorge
Instagram - @speedwaynorge

Foto: SpeedwayNorge.no

nsl---hvit-100px.png
snm---hvit-100px.png
snp---hvit-100px.png
snl---hvit-100px.png

nsl---hvit-100px.png
snm---hvit-100px.png
Image
Image
Image
© 2008 - 2023 SpeedwayNorge no. En del av Speedway Consult AS.