GLENN MOI NORGESMESTER I SPEEDWAY 2023

GLENN MOI NORGESMESTER I SPEEDWAY 2023
Glenn Moi som kjører for Elgane Motorsportklubb er Norgesmester i Speedway 2023! 
Sølv gikk til Truls Kamhaug som kjører for Oslo Motorsportklubb, mens Ludvig Hamrin fra Sverige tok bronse. 
Dette er Glenn Moi sitt 4. Speedway NM gull individuelt. 

2023 | Speedway Norgesmesterskap Individuelt finale resultatet

Dramatikk på By Speedwaybane
Etter 20 kjørte heat var det forsatt ikke klart hvem som gikk til finalen. Moi, Kamhaug og Sola hadde alle 14 poeng. Kjørerne beste seg for å ta loddtrekning. Kamhaug og Sola gikk direkte til finalen, mens Moi måtte kjøre last chance heatet med Johansson, Klipper Smith og L. Hamrin.  

I finalen stod Moi, Sola, Kamhaug og L. Hamrin. I utgangen av andre sving på første runde smalt det for den norske utenlandsproffen Espen Sola. Han forsøkte å passere feltet på ytter'n i andre sving, men fikk løft på sykkelen og traff i stede gjerdet da det ble for trangt.

- Det vi vet er at Sola har brukket underarmen, sier Stein Waalen, Som oppdaterer resultatene for SpeedwayNorge.no under Speedway NM finalen. 

BIDRA TIL DRIFTEN VIA VIPPS TIL SPEEDWAY NORGE

Image

Ny banerekord av Espen Sola
Espen Sola var i knallform tidligere i Speedway NM finalen og knuste sin egen banerekord på By Speedwaybane i heat 5 med tiden 58,87 sekunder. Den gamle rekorden fra Speedway NM par finalen i 2021, som var på 59,15 sekunder.

Mye forsinkelse i Speedway NM finalen
1 første heat veltet Kim Andre Olsen og pådro seg et kragebebensbrudd. Legen bestemte at det skulle komme en ambulanse utenfra for å hente Olsen, noe som forsinket stevnet nesten 40 minutter fra start.
Etter det var det noen fall til som også bidro til betydelig forsinkelte på et Speedway NM. Ulykken i finalen med Sola forsinket stevnet litt over en time i påvente av en ambulanse. Speedway NM Finalen på By Speedwaybane tok 4,5 timer. Et stevne man normalt kjører på 2 - 2,5 timer.

I følge rapporter til SpeedwayNorge.no så har Mjøsa Speedwayklubb gjort en god bane til Speedway NM finalen. Banen har vært hard og bra. Ingenting tyder på at det har vært noe feil med den. Forsinkelsene skyldes rene utøverfeil etter hva vi erfarer. 
speedway-nm-individuelt-finalen-2023---speedway-norge.png
Speedway NM Individuelt finalen 2023
Mange besøkende på nett!
1492 unike IP adresser fulgte Speedway NM i går på SpeedwayNorge.no. Det var 3775 treff på resultatsiden alene fra kl. 13:00 - 18:00 under Speedway NM finalen. 

OFFISIELLE SPEEDWAY NORGE SOSIALEMEDIER
Facebook side - @speedwaynorge
Facebook gruppe - @groups/speedwaynorge
Instagram - @speedwaynorge

Foto: SpeedwayNorge.no

nsl---hvit-100px.png
snm---hvit-100px.png
snp---hvit-100px.png
snl---hvit-100px.png

nsl---hvit-100px.png
snm---hvit-100px.png
Image
Image
Image
© 2008 - 2023 SpeedwayNorge no. En del av Speedway Consult AS.