2022: VI ER TILBAKE OG KLAR FOR SESONGEN

2022: VI ER TILBAKE OG KLAR FOR SESONGEN

Som sikkert alle våre lesere har fått med seg har vi hatt til dels store problemer med hovedsiden vår gjennom denne vinteren.

Vi har nå løst disse problemene og gyver nå løsmed fornyet entusiasme for å bringe dere artikler, nyheter og resultater fra Speedway Norge!

Speedwaynorge.no blir i de nærmeste ukene oppdatert med både innhold og design og vi håper dere alle vil fortsette å like det dere ser. I løpet av de neste ukene skal alle seksjoner være oppdatert med riktig innhold slik at dere får tilgang på både fersk og riktig historisk informasjon.

Allerede nå har vi publisert den oppdaterte terminlisten for hvor og når det blir arrangementer i Norge. I tillegg har vi oppdatert "adelskalenderne" med resultater fra 2021, og siden sesongen nå akkurat har begynt regner vi med å komme med nyheter fra inn- og utland etter hvert som våre førere får startet sesongen. Vi kommer også tilbake med en oppsummering for hvor våre profesjonelle førere skal utfolde seg i 2022, og vi kan allerede nå røpe at flere av dem har fått nye og svært gledelige kontrakter med utenlandske klubber.

Vi oppfordrer også ALLE, førere som foreldre og andre involverte å sende oss stoff, bilder og videoer (husk copyright dersom du ikke har tatt bildet eller videoen selv).
Speedwaynorge.no drives på frivillig basis og tar mye av fritiden vår, så vi tar svært gjerne imot pressemeldinger og annet stoff, ja ALT som har med speedway å gjøre, slik at vi kan publisere mest mulig på speedwaynorge.no. Her er ingen sak for stor eller for liten så det er bare å sende inn. Link for innsending finnes nederst på hovedsiden.

På artikkelsiden kommer det til å bli litt endringer i år. Det er såpass mange av våre førere som deltar i utenlandske ligaer at vi rekker ikke å følge alle hver dag hele uka. Vi satser derfor på å komme med oppsummeringer fra utenlandske ligaer på slutten av uka, samtidig som vi fortsetter med egne artikler når våre eminente førere har deltatt i EM og VM konkurranser. 

Også her hjemme skjer det store ting denne sesongen. NM finalen individuelt går av stabelen 25.06.22 på Geiteryggen Motorstadion. Dette stevnet vil bli sendt på TV så her er det muligheter for våre førere å få vist seg fram! NM er i 2022 for første gang åpnet for internasjonal deltagelse, så det blir dermed særdeles viktig for våre norske førere å sende inn påmelding innen fristen (25.05.22) for å få "reservert" sin plass i finalen. Så meld dere på gutter og jenter, her nytter det ikke å komme for sent!
I tillegg skal semifinalen EM U-23 Team gå av stabelen på Elgane Motorstadion den 18.06.22. Her skal 4+1 av våre norske håpefefulle førere møte U-23 lag fra Tyskland, Latvia og Sverige i kamp om en plass i finalen. Dette seiler opp til å bli et forrykende stevne med flere av de beste unge førerne i verden så her er det bare for publikum å møte opp mannssterke.

Speedwaynorge.no vil rapportere fra begge disse stevnene og mer til, så nå er det bare å henge med så godt dere kan, alle sammen :-)


Til slutt vil vi bare ønske førere, foreldre, klubber, funksjonærer lykke til med sesongen 2022.


Bilde: Michal Szmyd, Speedway Canvas

nsl---hvit-100px.png
snm---hvit-100px.png
snp---hvit-100px.png
snl---hvit-100px.png

nsl---hvit-100px.png
snm---hvit-100px.png
Image
Image
Image
© 2008 - 2024 SpeedwayNorge no. En del av Speedway Consult AS.