SPEEDWAYNORGE.NO VOKSER RASKT

SPEEDWAYNORGE.NO VOKSER RASKT

Speedwaynorge.no ble etablert i 2008, men den gangen var det ingen fullverdig plan rundt prosjektet. Gjentatte forsøk på oppstart ble gjort i årene etter, men ikke før i 2019 ble ideen til virkelighet. I 2021 ble endelig siden til et levende nettsted som oppdateres daglig.

Speedwaynorge.no har en visjon om å være et kontaktpunkt for informasjon og nyheter om sporten vår, samt å bistå til at flere får kunnskap om hva vi driver med på alle nivåer. Det blir ofte sagt at "speedway er den mest hemmelige sporten i Norge" noe vi nå håper å få en slutt på!

Speedwaynorge.no teamet
Speedwaynorge.no teamet består av Henrik Bauer som designer og produserere sidene, finner på finurlige tekniske løsninger, og har det overordnede ansvaret. Journalist, Paul Paulsen, som som i mange år har hatt et brennende engasjement for speedwaysporten, intervjuer førere, skriver og publiserer artikler, og tar pulsen på det norske speedwaymiljøet. Stein Waalen tar seg av alt som skjer rundt norsk deltagelse i utenlandske konkurranser, samt regler, endringer og annen viktig informasjon som bør nå ut til publikum, og han har også et redaktøransvar for det som publiseres. 

Sammen forsøker disse å lage et nettsted som skal være en sentral informasjonskanal for alle som liker speedway i Norge.

- Vi kunne ikke fått til noe som helst uten det nære og gode samarbeidet med NMF Speedwaykomitéen, sier Henrik Bauer. De har virkelig vært åpne til sinns for våre idéer og løsninger.
- Klubbene har også spilt en viktig rolle for at vi har kommet dit vi er i dag, og mye av det vi gjør er jo for å lette jobben deres slik at de kan fokusere på glede og moro på sine speedwaybaner.
- Gjennom de ulike artiklene vi har laget har vi også fått pratet med utøvere og foresatte, og vi opplever en genuin entusiasme når vi tar kontakt og forteller at vi ønsker å skrive om dem. 
- Foreløpig har prosjektet vært en gjennomgående stor sirkel av positivitet i alle ledd, noe som smitter over på teamet og får oss til å jobbe enda hardere for speedwayen i Norge, forteller han.

Image
Tor Arne Vigre

Takknemlig for samarbeid
Lederen i NMF Speedwaykomiteen, Tor Arne Vigre, er så langt veldig fornøyd med samarbeidet.

- Vi i NMF Speedwaykomitéen er takknemlige for jobben som blir lagt ned på speedwaynorge.no. Publisiteten rundt sporten vår har nådd nye høyder, og vi håper at vi kan fortsette den fine utviklingen, sier Tor Arne Vigre.
- Samarbeidet mellom nettstedet og Speedwaykomitéen har vært enkelt og intuitivt fra første dag, og etter å ha lest artikler på speedwaynorge.no, har både nasjonale og lokale medier vært i kontakt med oss for mer informasjon. Etter de tilbakemeldinger vi får tyder mye også på at personer utenfor miljøet har startet å fatte interesse for sporten vår, og siden vi vet at nettstedet kontinuerlig utvikles, stoler vi på at informasjonsflyten til publikum, klubber, utøvere og oss i speedwaykomitéen bare vil øke. 
- Så nå er alle bare noen få tastetrykk unna å få den informasjonen de trenger, og det er helt strålende, avslutter Vigre entusiastisk. 

Statistikk speedwaynorge.no fra 1. April til 30. April 2021
Følgende er statistikk fra speedwaynorge.no den første måneden vi har vært i full drift

Antall unike besøkende: 7767
Brukere med mobil: 60%
Brukere med PC: 40%

Følg oss i sosiale medier
Facebook side: @speedwaynorge
Facebook gruppe: @groups/speedwaynorge
Instagram: @speedwaynorge
Twitter: @speedwaynorge

Bruk gjerne vår felles hashtag i sosiale medier: #speedwaynorge og send oss gjerne pressemeldinger.

Bilde: Privat
Image
© 2008 - 2023 SpeedwayNorge no. En del av Speedway Consult AS.